Ankara Voleybol

Ankara Voleybol
Hangi meslek grubunda yer alırsa alsın, herkesin sportif faaliyetler içerisinde yer alması hem fizyolojik sağlık hem de ruhsal sağlık için temel...

Hangi meslek grubunda yer alırsa alsın, herkesin sportif faaliyetler içerisinde yer alması hem fizyolojik sağlık hem de ruhsal sağlık için temel gereksinimdir. Özellikle şehir yaşantısının yoğun stresli ve hareketsiz şartlarında sağlıklı kalabilmek için spor etkinlikleri son derece faydalıdır. Ankara voleybol etkinlikleri de bu maksatla özel kuruluşlar ve resmi liglerde sürdürülen sportif aktivitelerdir. Tabii resmi liglerde profesyonel olarak spor yapmak, meslek mensupları için mümkün olmayabilir. Bu durumda özel liglerin ve turnuvaların tercih edilmesi durumu gereklilik haline gelecektir.

Vol-Cup, bu maksatla geliştirilmiş özel bir turnuvadır ve katılım koşullarına uygun şekilde yapılanan tüm voleybol takımlarının katılımı mümkündür. 365 Spor Oyunları tarafından düzenlenen etkinliğe, Ankara ve ülkenin büyük firmalarının içerisinden oluşturulmuş takımlar, kadınlar ve erkekler kategorisinde katılabilir.

365 Spor Oyunları Ankara Voleybol Turnuvası

365 Spor Oyunları tarafından düzenlenen Voleybol etkinliklerine Ankara merkezli kurum ve kuruluşların katılımı söz konusudur. Projeksiyon olarak turnuvanın uzun vadede sadece Voleybol Ankara etkinliği olarak kalmama durumu elbette söz konusudur. Ülke çapında yaşam boyu spor sloganı ile etkinliklerin genişletilmesi için girişimlerde bulunulmakta ve başvuru yapan kurum ve kuruluşların sürece dahil edilmeleri hızlandırılmaktadır.

Vol-Cup etkinliği kapsamında hali hazırda, Türk Telekom, TUSAŞ, Türk Traktör, TÜNAŞ, ASELSAN, TÜRKSAT gibi dev iştiraklerin yanında, Ankara Barosu gibi meslek kuruluşları ile Çözüm Koleji gibi eğitim kurumları da katılabilmektedir. Turnuva, bu kurum ve kuruluşlarda çalışanların, düzenli sportif faaliyetlerine katılmalarını ve sosyalleşme ile birlikte, bedensel ve ruhsal sağlıklarını güçlendirmelerini hedefler. Ayrıca kurumsal işletmelerin moral etkinlikleri kapsamında Ankara Voleybol etkinliklerini tercih etmeleri de yaygın bir durumdur.

Yaşam Boyu Spor

365 Spor oyunları organizasyon sistematiği, insan bedeninin en iyi şekilde kullanılması için gerekli olan fiziksel aktivitelerin, kurumsal birliktelik ruhunun kazanılmasını sağlanmasına yönelik olarak gerçekleştirilmesine odaklıdır. Ankara Voleybol Turnuvaları ve diğer spor etkinlikleri ile liglere dahil olan takımların oyuncularının, meslek yaşantıları ve gündelik yaşantılarından sıyrılıp sosyalleşmeleri bu sayede mümkün olabilmektedir.

Ankara’da Voleybol Turnuvalarına katılmak için yapılması gereken, sitemizdeki başvuru formunu doldurmaktır. Başvurular en kısa zamanda değerlendirilip süreç başlatılacaktır. 265 Spor Oyunları, orta ve uzun vadede, ülke çapında farklı spor faaliyetlerini içine almayı hedeflemekte ve bu sürece dahil olmak isteyen kurum ve kuruluşları desteklemektedir.